99% Eu
curaj

Cum ar fi sa avem curaj

Cum ar fi sa avem curajul sa ne bucuram mai mult de tot ce ne inconjoara, de mare, briza, soare, de un salt cu parasuta, de munte, aer curat, liniste, libertate, iubire?

Cum ar fi sa avem curajul sa ne bucuram mai mult de iubire traind prin iubire?

Iubirea nu ia ostatici, nu cere garantii sau sacrificii, ea este prezenta tot timpul si defineste in noi tot ceea ce este mai bun, mai frumos, mai minunat, mai placut, mai stralucitor, mai luminos… mai viu.

Cand iubirea iti lipseste din viata, experimentezi nevoia sau dorinta de a suferi, durere, sentimentul de frica, neincredere, si instinctul de a judeca, jigni, invinui, agresa, pedepsi, ataca persoanele din viata ta si vei ramane gardianul propriei puscarii in loc sa traiesti in armonie, sa experimentezi si sa exprimi lumina, pace, frumusete, valoare, bucurie. Atunci cand esti constient ca nimeni si nimic nu-ti poate lua dreptul la iubire, libertate si viata fara acordul tau, intelegi pur si simplu ca esti singurul responsabil si capabil pentru alegerea ta de a reprima sau exprima iubirea, de a suferi sau a te bucura, de a judeca sau de a ajuta, de a reactiona sau de a actiona, de a cauta explicatii sau de a face.

Alegeti intelept pentru a trai in armonie totala cu mintea, inima si sufletul!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Fii prieten cu noi pe Facebook

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x