99% Eu

Fiecare zi e o noua viata

E 6 dimineata. Si suna alarma. Ii dau un snooze si apoi altul. E intuneric si ploua ca naiba. Aud rapaiala nervoasa la geam. De ceva timp ma trezesc din nou in fiecare zi la 6. Pe soare, pe nori, pe ploaie si curcubeie. Astea sunt doar detalii. Astazi insa ceva ma tine in pat. Ma simt captiva si nu ma pot misca. Mi-e frig. Si totusi dupa al treilea snooze decid sa ma ridic. Astazi e ziua aia in care nimic din ce a fost nu va mai fi. Si asta in primul rand pentru ca e o noua zi in care avem o noua sansa. Pentru ca fiecare zi e un nou inceput. Un nou motiv sa zambim. Si sa ne bucuram ca suntem. Parca habar nu am de ce astazi se simte ca si cum ar fi chiar mai mult de atat. Si ploua. Si parca din ce in ce mai abitir, se cutremura lumea. Doar lumea mea.

Dar e 6 dimineata. Si ma trezesc. Ma ridic din pat si simt deja mirosul ala de cafea. Imi deschid cartea si continui sa citesc de unde am adormit. In casa e liniste. Afara ploua. In sufletul meu e pace. In gandurile mele…acolo ploua chiar mai tare decat afara. Fiecare dimineata este despre mine. Este despre timpul meu cu mine. Si dupa cele 30 de minute de citit si cafea, deschid agenda aia in care scriu rand cu rand ce urmeaza sa fac in ziua respectiva. Azi ar fi multe. La fel ca in fiecare zi. Chestii de rutina. De rezolvat la job. Dar astazi scriu un singur rand. Il sublinez. Si apoi il incercuiesc. Si continua sa ploua. 

Zambesc. Pana la urma azi e doar azi. Si maine o sa ma trezesc tot la 6. Pentru ca imi place la nebunie sa fac asta. Si pentru ca sunt libera sa fac tot ceea ce imi place. Cu totii suntem. 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Fii prieten cu noi pe Facebook

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x