99% Eu
copil

Aleg sa fiu un pic copil si ma bucur de ceea ce imi ofera viata pentru ca totul este de bine

Totul se schimba cu o viteza incredibila!

Pe vremuri, generatiile isi aveau propriile izvoare de intelepciune care erau date drept exemplu iar lucrurile bune, considerate constructive, erau evidentiate. Era rusinos sa te falesti ca ai capul sec si iti bate vantul de la o ureche la alta, in conditiile in care oamenii de atunci nu aveau tehnologia de azi care te pune in contact cu informatia, iar viata lor era cu mult mai grea ca a oamenilor de azi.
Ceva insa s-a intamplat si astazi omul a aruncat la gunoi intelepciunea batranilor sai, uitandu-i cu totul, probabil pentru ca intelepciunea nu produce bani, preferand in schimb alegeri care i-ar face pe batranii intelepti sa planga amar… si cu siguranta plang… caci intre timp televiziunea a luat locul inteleptilor.
Spun aceste cuvinte pentru ca observ ca oamenii sunt tot mai atrasi de scandalagii care vorbesc vorbe si nu spun nimic, nu cauta si nu aduc solutii, doar ridica audienta numai pentru ca majoritatea privitorilor a ramas pe un nivel la care sunt atrasi de barfa, scandal si batai cu pumnii in masa. Acesta este principalul motiv pentru care azi televiziunile nici nu vor sa prezinte altceva, iar cele care o fac dispar repede.

O inventie utila care ar usura viata multora si ar infrumuseta planeta, nu intereseaza pe multi… Oare de ce?
Raspunsul este dat de Alvin Toffler cu mult timp in urma: “Analfabetul viitorului nu va mai fi cel care nu stie sa citeasca, ci acela care nu stie sa inteleaga.” (Alvin Toffler a fost una dintre cele mai influente si bine cunoscute voci din domeniul afacerilor si din cel intelectual.). Iar gradul de analfabetism existent in lume este in continua crestere, prin analfabetism nu ma refer la cei care nu stiu a scrie si citi, ci la cei care nu stiu a face diferentele intre lucrurile constructive si utile si cele inutile si distructive.
Pentru a nu intra in bucla acestor negativitati este nevoie sa cautam si sa gasim oameni sau macar sa invatam de la ei.

Acestia sunt oameni puternici si fericiti, ei sunt ca stelele de pe cer, pana nu ridici capul, nu ai cum sa-i vezi.
Sunt oameni care, cu toate ca au zile negre si posomorate, poate chiar esecuri si crize nervoase, momente cand nimic nu le convine, stiu si aleg sa treaca peste frica, stiu sa schimbe lucruri, stiu sa isi faca zilele senine, stiu ca negrul nu e permanent, stiu sa mearga inainte si sa lumineze calea si celor din jur.
Acesti oameni nu sunt invidiosi, nu se plang, nu cauta vinovati, ei primesc cu recunostinta toate cadourile soartei si se iubesc, prefera sa vada provocari acolo unde altii vad obstacole.
Acesti oameni sunt devotati si sinceri, spun tot timpul ceea ce gandesc si nu-si vor ascunde niciodata lacrimile dupa ranjete. Datorita sinceritatii lor e posibil sa te raneasca sau sa iti franga sufletul, o fac din dragoste si nu din ura.
Acesti oameni sunt usor de observat pentru ca rad tare si liber si cateodata si molipsitor, nu se jeneaza si nu isi ascund veselia pentru ca ei se bucura din suflet!

Aleg sa fiu un pic copil si ma bucur de ceea ce imi ofera viata pentru ca totul este de bine!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Fii prieten cu noi pe Facebook

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x