99% Eu

Printre nori

Sunt deasupra norilor si norii sunt deasupra mea. Mi-e atat de frica. Nu cred ca vreodata mi-a mai fost la fel. Sau poate atunci cand…. sau poate mai bine nu.

Inchid ochii si incerc sa trag aer in piept. Si aerul parca se impotriveste. Imi simt si imi aud inima. Pocneste. Striga. Urla. Mi-e frica si totusi…

… Si totusi niciodata in viata mea nu m-am simtit mai vie ca in acest moment. Deschid ochii si strang tare din dinti. Parca ii si aud cum plesnesc. Si ma desprind. De tot ceea ce a fost. De lucruri si de oameni. De amintiri si dureri. De clipele frumoase. De trecut. De prezent si de viitor.

Si zbor. Si e liniste. Nu aud, nu vad, nu simt nimic. Si cu toate astea niciodata in viata asta nu m-am simtit mai vie ca acum. Sa fi fost cateva secunde, sau minute, sau ani intregi. Habar nu am. Stiu doar ca mintea mea, corpul meu, sufletul meu s-au intalnit si au vorbit. Cu norii, cu aerul, cu marea. Si apoi au zambit si au privit. Si pentru prima data au vazut. Cam ce inseamna sa traiesti.

Frica face parte din noi. La fel ca si curajul si increderea ca o putem depasi. In fiecare clipa. Chiar si atunci cand simtim ca vom muri.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Fii prieten cu noi pe Facebook

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x