99% Eu

Cu cate kilograme de comoditate esti dispus sa platesti?

Metamorfoza de la omida la fluture este uimitoare. Dintr-o larva respingatoare si taratoare ia nastere o creatura gingasa cu un colorit spectaculos care zboara libera si bucura la fiecare aparitie. 

Partea interesanta e ca noi toti ne putem transforma, la fel cum omida isi cedeaza locul unui fluture, si noi putem sa facem schimbarile pe care ni le propunem. Schimbarile majore nu presupun schimbarea unui loc de munca sau a unor mici obiceiuri. Metamorfoza presupune o transformare totala a ceea ce esti, a felului in care gandesti, a modului in care actionezi sau reactionezi, a ochilor prin care privesti lumea, a modalitatilor prin care iti prioritizezi task-urile, subliniind ceea ce pentru tine conteaza cu adevarat, a vigilentiei prin care iti observi trairile interioare. Si la sfarsit raspunsul la intrebarea: Cu cate kilograme de comoditate esti dispus sa platesti?

Simplu asa-i? Cam da, daca astepti schimbarea cu bratele deschise si o faci cu bucurie. Complicat? Desigur, daca te impotrivesti si iti doresti mereu sa te intorci acolo unde era “cald si bine”. 

Si tine minte ca aceste schimbari nu au legatura cu cele determinate de circumstante, evenimente externe sau experiente mai putin placute ce te privesc in mod special si au o legatura directa cu tine. Ele tin de ceea ce tu iti doresti pentru tine, indiferent de mediul extern, ele sunt cele care nu te transforma doar pe tine, ci si pe prietenii tai, familia ta si pe toti cei din jurul tau. 

Asigura-te ca mediul te sustine si te incurajeaza atunci cand esti pregatit pentru o schimbare majora. Sau cel mai bine creaza-ti mediul optim pentru transformare, plin de incredere si curaj, pentru a face schimbarile usoare, placute si asumate. 

P.S. Omizilor le este aproape imposibil sa faca aceleasi lucruri pe care le fac fluturii! Aproape imposibil pentru ca imposibil e un cuvant al trecutului si al prezentului. In viitor se cheama posibil. Eu am vazut chiar si o caracatita care zbura. 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Fii prieten cu noi pe Facebook

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x